Yksilöopetukset

Pentu tulossa tai tullut ja jännittää miten kaikki sujuu? Pentu toi tullessaan kysymyksiä arjen sujumisesta? Haluat päivittää tietojasi pennun kasvatuksesta tai olet ihan uuden edessä.

Kiinnostaisiko kokeilla jotakin harrastusta mutta et tiedä mitä lajia? Tai et usko koirasi selviytyvän ryhmäharjoituksesta? Tulen vaikka kotipihallesi ja voimme aloittaa treenit siellä. Esimerkiksi rally-toko on yksilölaji ja sitä voi harrastaa myös ei niin koirasosiaalisen ystäväsi kanssa.

Tai jos sinulla on muu pulma, johon haluat vinkkejä kaikessa rauhassa, onnistuu!

Yksilöajat alkaen 30min eteenpäin. Hinnat alkaen 30€/30min. Kilometrikorvaus on 0,50€/km Keravan ulkopuolelle.

Ongelmakäytöskoulutus. Ongelman syntyyn johtaneita asioita kartoitetaan koiran hyvinvointikartoituksella. Tämän jälkeen laaditaan koulutussuunnitelma, jota noudattamalla voidaan auttaa ongelman ratkaisussa. Ongelmatapauksissa kannattaa varautua useamman tunnin työhön. Arvioin yhteydenottosi mukaan osaanko auttaa vai ohjaanko sinut kysymään toiselta, kokeneemmalta eläintenkouluttajalta. Annan myös mielelläni hinta-arvion kertomasi perusteella ennen tapaamista.

Jos haluat varata tai kysyä lisää yksilöopetuksesta tai ongelmakäytöskoulutuksesta, laita sähköpostia elainpalveluhyva@gmail.com

Tukikoiran koulutus

Olen Suomen kuulo- ja tukikoirat ry. yhteistyökouluttaja. Jos sinulla on kysyttävää koiran kouluttamisesta tukikoiraksi ole yhteydessä niin katsotaan miten voin auttaa teitä. Kuulo- ja tukikoiran koulutuksessa edetään oman suunnitelman mukaisesti, joka tehdään yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kuulo- ja tukikoira (myös sosiaalinentuki) koulutus alkaen 30min/ 40€.


Koiran hyvinvointiin vaikuttavat monet tekijät mm. lajityypillinen käytös eli saada kaivaa, pureksia, liikkua jne. Yksi hyvä tapa lisätä koiran hyvinvointia on harrastaa koiran kanssa! Koiranomistaja oppii paitsi kouluttamaan koiraa, myös lukemaan sen eleitä ja näiden taitojen avulla yhteiselo paranee joka suhteessa!

Havaintoja matkalta