Koulutuksiini osallistumisen ohjeet ja poissaolon korvaaminen

Koulutustilat sijaitsevat Keravalla. Tutustu karttaan ja tiloihin.

Koulutusmenetelmäni perustuvat nykyaikaisiin käyttäytymistieteisiin perustuviin menetelmiin, joiden keskiössä on positiivinen vahvistaminen eli palkitseminen. Sitä saat mitä vahvistat! Keskeistä minulle koiraharrastuksessa on ilo, koiran ja myös koiranohjaajan ilo ja hyväntuulinen ohjaaminen ja ohjeiden antaminen. Koulutukset tapahtuvat aina pienryhmissä, jotta jokainen osallistuja pystytään huomioimaan kurssikerralla. Noudatathan kennelliiton rokotussuosituksia. HUOMIO! syyskuusta 2022 eteenpäin koulutukset talvisin pääosin sisätiloissa osoitteessa Palopellonkatu 1. Kerava. Kurssitila on rakennuksen toisessa kerroksessa. Tilaan noustaan kiinteitä portaita pitkin. Kurssikirjeessäsi kerrotaan tarkemmin missä kurssisi toteutetaan. Juoksuinen narttu ei voi osallistua edes juoksuhousuilla sisällä pidettävään koulutukseen, koska samaa tilaa käytetään hajutyön koulutuksiin. Jos juoksut sattuvat kurssin ajalle korvaamistapoja on kaksi, joko saat maksun palautuksen niiltä kerroilta, kun kurssisi peruuntuu tai saat korvata ne seuraavalla vastaavalla kurssilla. Tämä sovittava aina henkilökohtaisesti, ole yhteydessä 0453290505 tai elainpalveluhyva(at)gmail.com

Koulutuksissa sitoudun noudattamaan Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiä sääntöjä. Koulutuskerran kesto on 50 minuuttia, ellei kurssikuvauksessa sanota toisin. Koulutusten hinnat ilmoitetaan asiakasystävällisesti siten, että ne sisältävät valmiiksi arvonlisäveron 24%.

POISSAOLOT

Sairaana pitää jäädä kotiin, samoin jos koirasi on sairas, ripulilla tai muuten normaalista poikkeava!

Ilmoita poissaolosta mahdollisimman pian liittymällä facebookissa ryhmään Hyvän tuurausrinki https://www.facebook.com/groups/2525082447632617

Ilmoita siellä mistä ryhmästä olet pois, päivä ja kellonaika. Näin toimien saat napata itsellesi myöhemmin samasta FB ryhmästä korvaavan kerran, kun joku muu ilmoittaa poissaoloaan. HUOM. korvauksen voi ottaa muultakin kurssilta eli rohkeasti kokeilemaan vaan. Voit varmistaa minulta sopiiko treeni teille. Poissaolon voi myös aina ilmoittaa myös puh. 0453290505 tai meilillä elainpalveluhyva@gmail.com Poissaolot on korvattava 4kk kuluessa.

Jos tunti perutaan kouluttajasta johtuvasta syystä, kouluttaja järjestää korvaavan tunnin tai sen tunnin hinta hyvitetään osallistujille.

Koirat ovat kursseilla ja yksityisopetuksissa omistajiensa vastuulla. Jos koira aiheuttaa vahinkoa toisille kurssilaisille, ympäristölle, itselleen tai kouluttajalle, tämä tulee selvittää asianomaisten ja vakuutusyhtiöidenne kanssa. Kouluttajalla on vakuutus itselleen.

PERUUTUSEHDOT

KURSSIT: Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuessasi hyväksyt peruutusehdot kurssiasi koskien. Koko kurssin peruminen, kun aloitukseen on 7 vrk tai vähemmän, maksu 50% koko kurssin hinnasta. Lääkärintodistusta vastaan kurssipaikan hinnasta saa palautuksen sen keskeytyessä/peruuntuessa kokonaan. Ole heti yhteydessä elainpalveluhyva@gmail.com tai 045 3290505

YKSITYISTUNNIT: Varaus on sitoumus. Peruutus 24h aiemmin varattua aikaa on maksutonta. Alle 24h varaukseen tapahtuva peruutus: maksusta 50% laskutus. Äkilliset sairastumiset, koiran tai ihmisen, tapauskohtaisesti, soita 0453290505 mahdollisimman pian.