Lue osallistumisohjeet ja peruutustiedot

Lajimix, Tutustuminen koiraharrastuksiin

Pentukurssi tai vastaavat taidot käytynä ja mitä sitten? Tällä kurssilla tutustutaan rally-tokoon, tokoon ja hajutyöskentelyyn kolmen kerran kurssilla. Kurssin hinta 70€. 1.5.2023 alkaen kurssin hinta on 74€.

TÄYNNÄLajimix alkaen 2.3. torstaisin klo 19-19:50. Muut kerrat ovat 9.3. ja 16.3. Kurssille otetaan kolme koiraa. Kurssin hinta on 70€. TÄYNNÄ

TÄYNNÄLajimix alkaen 5.4. keskiviikkoisin klo 18-18:50. Kurssille otetaan kolme koiraa. Kurssin hinta on 70€.

Lajimix torstaisin alkaen 6.4. klo 18-18:50. Kurssille otetaan kolme koiraa. Kurssin hinta on 70€ YKSI paikka jäljellä

TÄYNNÄLajimix alkaen 16.4. sunnuntaisin klo 18-18:50. Kurssille otetaan kolme koiraa. Kurssin hinta on 70€. HUOM! Tämän kurssin viimeinen kerta poikkeuksellisesti torstaina 27.4. klo 18.

Lajimix alkaen 31.5. keskiviikkoisin klo 20-20:50.

Ilmoittaudu mille tahansa alkavalle kurssille tästä.

RALLY-TOKO

Rally-toko on iloinen harrastuslaji ja se soveltuu monille koirille. Rally-tokossa on elementtejä tokosta, koiratanssista ja agilitystä.

Alkeiskurssilla pääset tutustumaan rally-tokoon. Kurssilla käydään kaikki alokas-luokan suorituskyltit ohjeineen läpi. Tällä kurssilla koiran pitää olla omistajansa hallinnassa, osata ottaa kontaktia ohjaajaansa ja pystyä työskentelemään muiden koirien ollessa lähettyvillä. Jos et ole varma onnistuuko tämä, kannattaa ensin ilmoittautua arjen taidot/pohjataitoja lajiryhmiin – kurssille. Kurssilla koirat pidetään kytkettyinä. Kurssille otetaan vain kolme koirakkoa.

TÄYNNÄRally-tokon alkeet maaliskuussa 2023 alkaen 22.3.2023 keskiviikkoisin klo 20-20:50. Kurssille otetaan kolme koiraa ja se pidetään sisällä os. Palopellonkatu 1, toinen kerros. Kurssin hinta on 130€. TÄYNNÄ

TÄYNNÄRally-tokon alkeet toukokuussa 2023 alkaen 2.5. tiistaisin klo 18-18:50. Kurssille otetaan neljä koiraa ja se pidetään Sompion puistossa. Kurssin hinta on 135€/6krt. HUOM! ei kurssikertaa 23.5. TÄYNNÄ

Rally-tokon alkeet kesäkuussa alkaen 1.6. torstaisin klo 20-20:50. Kurssille otetaan neljä koiraa ja se pidetään ulkona Sompion puistossa. Kurssin hinta on 135€/6krt.

Rally-tokon jatko toukokuussa tiistaisin alkaen 2.5. klo 19-19:50. Kurssin hinta on 115€ ja se sisältää 5 kertaa. Kurssi ulkona Sompion puistossa. Kurssilla kerrataan ALO luokan tehtäviä ja tehdään ratapätkiä. Tule hiomaan ALO osaamistasi!

TÄYNNÄRally-tokon jatkuva harrastusryhmä 1. sunnuntaisin. klo 15-15:50. Ryhmään otetaan vain kolme koiraa. Ryhmässä tehdään säästä riippuen rataharjoituksia ulkona tai sisällä hiotaan liikkeiden yksityiskohtia. Ryhmän taso on alkeiskurssin suorittaneet eli ALO-AVO. Ryhmä laskutetaan kuukausittain hintaan 20€/kerta kuukauden lasku riippuu siis kertojen määrästä. – TÄYNNÄ VOIT ILMOITTAUTUA JONOON!

TÄYNNÄ RALLY-TOKON jatkuva harrastusryhmä 2. Edellisen ryhmän rinnakkaisryhmä, sunnuntaissa klo 16:00-16:50. Ryhmän taso on alkeiskurssin tai vastaavat taidot omaaville ja ryhmässä tehdään ALO-AVO tason harjoituksia ja rataharjoituksia ulkona. Treenikerran hinnaksi jää 20€/kerta. Tarkemmat tiedot JA ilmoittautuminen elainpalveluhyva@gmail.com

RALLY-TOKO: ohjatut rataharjoitukset

Oletko jo harjoitellut jonkin verran, mutta haluaisit vinkkejä ja päästä tekemään koko rataa? Nämä treenit ovat sinulle. Kyseessä on irtotunti, jolle paikka ostetaan erikseen. Ratatreeniin otetaan max. 5 koirakkoa/kerta. Saat tehdä radan kokonaisena palkkaillen, kisanomaisesti palkattomuutta harjoitellen tai pätkissä yhdistellen palkattomia ja palkattuja osia. Saat palautetta radastanne sekä vinkit jatkoon. Harjoituspaikka saattaa vaihdella, mutta se on Keravan alueella. Paikka ilmoitetaan vähintään 2päivää ennen treeniä. HUOM! Lisää ilmoittautumislomakkeelle tieto teetko ALO vai AVO rataa. Rataharjoituksia taas keväällä 2023

Temput

Tällä hetkellä ei kurssia.

TOKO

Toko eli tottelevaisuuskoulutus on koiralle opetettavien tottelevaisuusliikkeiden sarja, alokasluokassa on ryhmäliikkeenä paikallamakuu ja yksilöliikkeinä seuraaminen, pito, hyppy, kaukokäskyt, liikkestä maahanmeno ja luoksetulo. Kurssin aikana jokaisella kokoontumiskerralla on teema yksilöliikkeiden mukaisesti mutta koirakon tason mukaisesti ja yhteistä paikallamakuuta harjoitellaan myös joka kerta hallitusti. Kurssille osallistuakseen koiran pitää olla ohjaajansa hallinnassa, vaikka koirat pidetään kurssilla kytkettyinä. Koiran tulee pystyä yhteistyöhön ohjaajan kanssa, vaikka paikalla on muita koiria. Neljän koirakon pienryhmä.

TOKO ALO 6 krt Kurssin hinta on 135€.

TOKO alkeet alkaen 3.5.2023 keskiviikkoisin klo 19-19:50 Kurssi ulkona Sompion puistossa. TÄYNNÄ

Ilmoittaudu mille tahansa kurssille tästä

Hajutyövirikkeet, virikejälki, esine-etsintä, henkilö etsintä

Virikemielessä tutustumista harrastuksiin, jossa laitetaan koiran nenä töihin ja kokeillaan yhdessä hauskoja etsintöjä. Kurssi torstaisin alkaen 4.5. klo 20-20:50. Kurssille otetaan neljä koiraa ja sen hinta on 95€/4krt.

Nose Work

Nose work alkeet 4 kerran kurssi. Kurssilla opetetaan koiralle eucalyptuksen haju sekä etsintätyön alkeita. Hajutyöskentely on kaikille koirille ikään ja kokoon katsomatta soveltuva laji. Koiran tulee pystyä keskittymään omaan ohjaajaan muiden koirien läsnäollessa. Kurssin hinta on 110€. Kurssille otetaan max.3 koiraa.

Nose Work jatko kurssi on suunnattu koirille, joille on eucalyptuksen haju opetettu ja ovat joskus tehneet jo etsintöjä. Tällä kurssilla otetaan rinnalle laakerilehden haju sekä tutustutaan kaikkiin etsintämuotoihin 1 luokassa.

TÄYNNÄNOSE WORK alkeet keskiviikkoisin alkaen 22.3. klo 17-17:50. Kurssille otetaan max 3 koiraa. Kurssin hinta on 110€. TÄYNNÄ

TÄYNNÄNOSE WORK jatko alkeiskurssin tai vastaavat taidot osaaville alkaen 30.3. torstaisin klo 20-20:50. Kurssin hinta on 105€ ja kurssille otetaan kolme koiraa. Koirien pitää pystyä olla samassa tilassa yhtäaikaa. Kurssilla tehdään myös ulkoetsintöjä, ei kuitenkaan ensimmäisellä kerralla. TÄYNNÄ

TÄYNNÄNose work jatkuva harrastusryhmä sunnuntaisin klo 17:00-17:50. Jatkuva noseharrastus etsinnässä? Tämä ryhmä on teille. Ryhmässä harjoitellaan etsintöjä sisällä ja ulkona, ajoneuvoista, laatikoista, tarkkuusetsintää sekä isompia alueita, korkeita piiloja, häiriöitä, ilmaisua, mukaan otetaan myös eucalyptuksen lisäksi laakerinlehti. Alkeet osaaville. Treenikerran hinta 20€/ kolmen koiran ryhmä. Lunasta paikkasi ja kysy lisätietoja elainpalveluhyva@gmail.com TÄYNNÄ

HUOMAATHAN nose work POP UP etsinnät jo eucalyptuksen tunnistaville koirille! Nämä löydät Eläinpalvelu Hyvä:n facebooksivuilta, tapahtumista! Tule mukaan harjoittelemaan etsimistä koirasi kanssa.