Uskalla kysyä

Varsinkin ensimmäisen koiran kanssa voi tulla monta uutta ja erikoista asiaa eteen, joita ei ole tullut ehkä mieleenkään ennen pennun tuloa. Uusia mietityttäviä asioita voi tulla myös toisen, kolmannen tai vaikka kymmenennen koiran kohdalla! Miksi pentu on niin rasittava iltaisin, kun itseä jo väsyttää? Miksi se muuttuu ulkona niin pelokkaaksi, eikä halua kävellä? Miksi se pureksii pöydän jalkoja tai kaivaa sänkyä mullin mallin? Miksi se haukkuu muille koirille? Miksei se ulkona kuuntele yhtään? Koska voimme lenkkeillä ja miten pitkään? Mitkä ovat hyvät lenkkeilyvarusteet? Miten pennun hyvinvointia voisi tukea? Miten saadaan joulu onnistumaan pennun kanssa? Miten pitäisi totuttaa pentua uuden vuoden ääniin? Miten välttää karikoita? Minkä rotuinen koira meille sopisi? Miten harjoitellaan yksinoloa?

Uskalla kysyä ja ihmetellä. Sinun ei tosiaan tarvitse tietää kaikkea etukäteen tai koirasi ei tarvitse osata ”käyttäytyä” että voitte tulla koirakurssille. Täällä opetellaan! Kysy rohkeasti ja joskus yksikin yksityistunti voi tuoda paljon iloa ja varmuutta asioihin, on kyseessä sitten pentu tai aikuinen koira. Moni huoli hälvenee, kun niistä voi puhua kouluttajan kanssa, joka miettii asiaa koiran ja sinun/perheesi hyvinvoinnin näkökulmasta.

Tammikuun kursseja on lisätty nettisivuille, nyt on hyvä aika varata itselle harrastus heti vuoden alkuun tai kääriä se vaikka pukinkonttiin.

Joulukuussa on tulossa somekanaville Eläinpalvelu Hyvän koiramainen adventtikalenteri! Kalenterissa on kaikille sopivia vinkkejä yhteiseen tekemiseen ja koirasi hyvinvoinnin lisäämiseen ihan kotioloissa. Laita siis someseurantaan (linkit kuvan alla)

Instagramissa: https://www.instagram.com/elainpalveluhyva/

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100084871587724

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s