Hyödyllinen harrastus

Koiraharrastuksesta on monta hyötyä

Usein harrastamaan lähdetään oppimaan uuttaa, saamaan ehkä apua johonkin haasteeseen tai vain huviksi. Kursseilla usein kuuluukin, että ihan mahtavaa tämä koiran kanssa puuhailu, kun en ehtinyt koko aikana miettimään mitään työasioita! Sen lisäksi, että koiran elämänlaatu paranee, kun se oppii uusia asioita, vuorovaikutus omistajan kanssa kehittyy. Koira myös nauttii saadessaan jakamattoman huomion tuon hetken. Kaikki koiran kanssa puuhailu parantaa ymmärrystä toisistanne ja vie teitä eteenpäin.

Kiireisen elämän keskellä koiraharrastus pakottaa pysähtymään siihen hetkeen ja miettimään hyvin pelkistettyjä asioita esimerkiksi mistä suunnasta tuleva nami saa koiran kääntymään haluttuun suuntaan tai menemään istumasta makuulle. Jos ajatuksesi harhailevat, löydät läheltäsi pian myös harhailevan koiran. Yhteinen koulutushetkenne on teidän yhteistä omaa aikaa, koiran kanssa tekeminen on palkitsevaa myös ihmiselle onnistumisten kautta.

Koirakursseilla tittelit katoaa ja olemme kaikki samalla viivalla. Koiramme katsoo meitä odottaen, mitä tänään tehdään? Koiran kanssa harrastaminen antaa uudenlaista sisältöä elämään, enemmän kun vain pelkkä lenkkeily ja rapsuttelu, jotka ovat nekin erinomaisia asioita. Koirakursseilla voit itsekin ilahtua huomatessasi koirasi innon kun se huomaa, mihin ollaan menossa. Teen parhaani, että kursseilleni olisi mahdollisimman mukava tulla ja olla. Ilman kireää suorittamista, nauttia koiraystävästi seurasta ja huomata koirasikin nauttivan yhteisestä ajasta.

Olethan huomannut loka-marraskuun vielä vapaat kurssipaikat? Temppukurssilla opitaan kivoja ja ehkä myös hyödyllisiä temppuja. Vekkulit- kurssi uudistui ja vastaa entistä paremmin juuri teinikoiran tai harrastuksien alkutaipaleella olevan aikuisen koiran tarpeisiin. Pentukursseille on myös tilaa, vinkkaathan kursseistani myös mahdollisille pentuperhetuttavillesi, kiitos!

Muista myös yksityistunnit esimerkiksi pennun tuloon liittyen, ohitushaasteisiin, lajiharjoituksiin jne.

Tapaamisiin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s