Pentukurssista paljon hyötyä vaikka vanhakin koira oppii uusia taitoja!

Pennun kanssa osallistumisella pentukurssille on monia hyötyjä. Tutkimuksissa on pystytty osoittamaan, että pentuaikaiseen koulutukseen osallistumisella on positiivista vaikutusta koiran käyttäytymiseen aikuisena.

Positiivisen vahvisteen käytön harjoittelu ja pennun kanssa yhdessä puuhaaminen vahvistaa vuorovaikutusta ja pennun ajatusta omistajastaan ”hyvänä tyyppinä” – kannattaa seurailla tuon tyypin ideoita! Ryhmäkoulutuksessa ympäristö muine pentuineen tuottaa heti haastetta ja luopumisen harjoittelua muista pennuista. Mutta voisi sitä iloa kun pentu huomaakin, että huolimatta siitä, etten nyt pääse leikkimään noiden muiden kanssa, minulla on kivaa tämän ihmiseni kanssa. Erittäin tärkeitä oivalluksia pennulle ja taitavalle omistajalle hyödynnettäväksi ihan kaikkeen arjessa, ohitusten harjoitteluun, uusiin tilanteisiin ja arkeen.

Arjen taidot kurssilla harjoitellaan samoja aiheita, kuinka saada koiran huomio muista kurssilaisista ja kääntää huomio yhdessä tekemiseen omistajan kanssa. Rakentaa rauhallista mielentilaa kohtiin, joissa kenties aiemmin on mennyt tunteet yli vaikkapa riehaantumiseen asti. Yksi tyypillinen tilanne on ohittaminen. Arjen taidot on hyödyllinen kurssi ihan kaikille pohjataidoiksi muille kursseille tai vain yhteisen ymmärryksen parantamiseksi.

Oli tarpeesi koirasi kanssa mikä tahansa, ole yhteydessä, mietitään teille sopiva kurssi tai yksityinen koulutus. Kaikki lähtee halusta saada parempi yhteys koiraasi se kannattaa todella, arjen sujuvuuden kannalta tai harrastusten aloittamisen näkökulmasta. Yhteisymmärrys lisää hyvinvointia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s