Uudet facebooksivut ja syksyn kurssit!

Kesälomani aikana henkilökohtainen facebooksivuni hakkeroitiin ja siinä sivussa menetin myös koirakoulun facebooksivun, joka oli linkitetty henkilökohtaiseen tiliini. Tavoite hakkeroijalla oli saada luottokorttitietoni ja tässä hän myös onnistui. Taloudellinen tappio oli vain muutaman kympin, onneksi, mutta harmi uuden somen-luomisesta moninkertainen.

Otathan siis facebookissa seurantaan uuden sivuni https://www.facebook.com/El%C3%A4inpalvelu-Hyv%C3%A4-koirakoulu-106014065576564

Facebook on melkein kaikilla taskussa ja sen hyödyntäminen tiedottamisessa on kätevää. Maksullisia mainoksia tosin en varmastikaan uskalla enää käyttää, tähänkin asti niitä olen käyttänyt vain hyvin pienissä määrin.

Mutta alun tyrmistyksen jälkeen, tästäkin selvitään! Vanha facebook on yhä olemassa, mutta tulee kuihtumaan ajan saatossa pois. Poistamaan sitä en pääse, kun en pääse kirjautumaan enää vanhaan henkilökohtaiseen profiilini, joka on ylläpitäjä myös vanhalla yrityssivulla.

Tulen luomaan myös uudelleen ryhmät, jotka olivat vanhallakin facebooksivulla eli tuurausringin sekä ohittelijat, omatoimiset ohitustreenit, kunhan ehdin.

Nettisivut ovat ennallaan! Kursseille pääsee ilmoittautumaan ja siellä on tilaa syksyn kursseilla! Instagram on myös ennallaan, joten kaikki kanavat seurantaan niin et missaa mitään sinua kiinnostavaa!

Ja kiitos jos ehdit laittamaan facebookissa arvostelua, harmittaa paljon, että menetin myös ne ihanat arvostelut, joita olin saanut.

Tavataan kursseilla ja tapahtumissa, tervetuloa harrastamaan!

terkuin Johanna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s