Ystävänpäivänä 2022

Verkostoissa ei todellakaan olla yksin!

Minut hyväksyttiin tammikuussa Suomen eläintenkouluttajat ry jäseneksi. Yhdistyksen jäseneksi pääsee vain suorittamalla alan ammattitutkinnon tai muutoin osoittaa ammattitaitonsa eläinten kouluttamisessa. Lisätietoa sekä kouluttamisen eettisiin sääntöihin sitoutuneiden kouluttajien listan löydät täältä.

Samalla yritykseni, Eläinpalvelu Hyvä, täytti vuoden tammikuussa. Kiitos asiakkaille, töitä on riittänyt kurssien sekä yksityiskoulutusten muodossa. Olen päässyt myös tärkeään työhön kuulo- ja tukikoira yhdistyksen yhteistyökouluttajaksi kouluttamaan virallisia hyötykoiria omistajiensa tukena. Lisätietoja tästä työstä voit lukea täältä.

Päivätyöni puitteissa olen päässyt mukaan kehittämään koira-avusteisia koulutuksia ja olen mukana suunnittelemassa Koira-avusteisen kuntoutuksen täydennyskoulutusta ikäihmisten sosiaali- ja terveyspalveluihin. Tämä on taas uusi ja mielenkiintoinen tehtävä.

Minulla on ilo olla osaltani tänäkin vuonna levittämässä koiraurheilun iloa, yhtenä Sporttirakin yhteistyötiiminä koirieni kanssa. Oma harrastaminen on hieman jäänyt yrittämisen jalkoihin, mutta tarkoitus on jakaa Sporttirakin erinomaisten sisältöjen tunnettavuutta sosiaalisessa mediassa.

Toinen pitkäaikainen yhteistyökumppani, myös kotimainen eläinten hyvinvoinnin edistäjä Vetcare yhteistyö jatkuu tänäkin vuonna.

Säännöllisesti olen tekemisissä Jobs for Dogs Päivi Romppaisen kanssa, joka on paitsi koulutustilan suhteen yhteistyökumppanini, myös mentorini Kuulo- ja tukikoirakoiden valmentamisen suhteen. Ilman Päivin tukea en olisi uskaltanut ryhtyä virallisen statuksen saavien hyötykoirien kouluttajaksi. Kiitos Päivi.

Sosiaalisessa mediassa tuotan omille kanavilleni paitsi materiaalia kursseilta kuvin ja videoit, myös nyt uutuutena infografiikkaa koiran oppimiseen ja kouluttamiseen sekä hyvinvointiin liittyen. Onhan sinulla jo seurannassa facebookissa sekä instagramissa Eläinpalvelu Hyvä?

Yksinyrittäjälle verkostot ovat tärkeitä, itse ei tarvitse kaikkea tietää ja osata, pääasia, että tiedät keneltä voit kysyä neuvoa ja tiedät saavasi tukea. Yksinyrittäjänä on välillä aika yksin, mutta ilman verkostoa, jossa on näin upeita kumppaneita, se olisi kyllä paljon vaikeampaa, en koe olevani ollenkaan yksin! Iloista ystävänpäivää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s