Vauhdikasta vuotta 2022

Vuosi on lähtenyt käyntiin vaikka vallitseva tilanne aiheuttaa haasteita, mutta yhdessä niistä selvitään. Kursseilla pidetään hyvin välimatkoja jo koirienkin takia ja maskit sekä käsihygienia auttavat asiaa.

Toivotaan, että lisärajoituksilta säästytään ja voisimme kevään aikana palata rennompaan järjestelyyn.

Valitettavasti lähes kaikki nettisivuillta löytyvät kurssipaikat on loppuunmyyty, tai onnihan se minun kannalta on. Mutta maaliskuulle tulen jo lisäämään uusia kursseja, joten kannattaa seurata Eläinpalvelu Hyvän somekanavia instassa ja facessa, siellä julkaisen aina kun uusia kursseja tulee myyntiin nettisivuille. Varsinkin rallytoko ja pentukurssit täyttyvät pikavauhtia. Olen myös iloinen runsaista kyselyistä kurssipaikoista, monessa viestissä kerrotaan myös, että juuri minun kurssille halutaan, koska on kuultu muilta kävijöiltä hyvää palautetta. Lämmin kiitos! Arvostelut ovat tätä päivää ja puskaradio toimii, muistathan myös, että facebookissa voi arvostella yrityksen ja tämän voi tehdä myös googlessa. Näin arvostelut jäävät muidenkin sivuilleni eksyvien luettavaksi. Suora palaute on myös aina tervetullutta, risut sekä ruusut. Sosiaalinen media on myös pienen yrityksen merkittävä mainoskanava. Kiitos kaikista julkaisuista, mihin merkitsette Eläinpalvelu Hyvä:n. Nämä ilahduttavat kovasti ja jaan myös niitä aina eteenpäin koirakoulun sivuille, kunhan vaan huomaan julkaisun.

Korvauskäytäntö muuttui vuoden alussa. Nyt asiakkailla on vastuu liittyä facebookissa ryhmään koirakoulu Hyvän tuurausrinki ja ilmoittaa siellä poissaolo eli paikkansa vapaaksi ja sitten myöhemmin napata sieltä jonkun toisen ilmoituksen perusteella kurssipaikka jostain toisesta ryhmästä. Korvaavan tunnin voit ottaa myös muusta, kuin omasta ”lajistasi”. Pääasia, että tuurausrinki alkaa toimimaan ja poissaolon kynnys ei ole suuri tässä tilanteessa. Korvaamiset kyllä järjestyvät. En vain enää pysty itse pyörittämään korvaamisia muulla tavoin ja haluan pitää systeemin reiluna asiakkaille. Oman paikkansa voi myös myydä, jos ei halua tulla korvaavalle kerralle.

Pysytään terveinä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s